Over Celine's
Bloemen

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik iets met bloemen wilde doen. Als dochter van een bloemenboer vond ik al snel mijn weg naar de wereld van bloemen. Zo begon ik tijdens mijn middelbare schooltijd met werken bij een bloemist, waar mijn passie voor bloemwerk tot leven kwam. Deze passie leidde me naar de afronding van de bloemistenopleiding tot vakexpert in mei 2023.

Van passie naar een bedrijf met passie

In deze afgelopen negen jaar heb ik waardevolle praktijkervaring opgedaan. Van het creëren van. boeketten met bloemen uit eigen tuin tot het gebruik van vondsten onderweg en restanten uit de winkel; De huiskamers van familie en vrienden waren al snel gevuld en zo kwamen via via de eerste échte klanten. Zo veranderde mijn hobby naar een officieel bedrijf en een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Dit was het begin van Celine’s Bloemen.

Bruiloften, feesten,
interieur en meer

Het maken van droogbloemenboeketten, droogbloemenkransen en bruidswerk is wat ik het liefste doe. Met veel plezier kweek en droog ik mijn eigen bloemen. Hiermee maak ik kleurrijke en levendige boeketten, kransen en bloemstukken. Met verse bloemen ga ik ook graag aan de slag. Zo maak ik graag jullie bruiloft compleet. Of het nu gaat om het bruidsboeket, de backdrop, tafelvaasjes of corsages, samen gaan we op zoek naar jullie stijl en creëer ik uniek bloemwerk dat perfect past bij jullie bruiloft.